Over mij

Hallo, ik ben Elvira en ik ben met deze blog begonnen omdat ik graag mensen wil helpen die net als ik leven met psychische klachten. BAM!!!

Dat is echt spannend om zo op te schrijven, want ik kan me voorstellen dat het veel mensen juist afschrikt, maar daar is het dan waarschijnlijk ook niet voor bedoeld. Voor de rest die het aan durft om verder te lezen: als je er zelf mee te maken hebt, of iemand uit je omgeving, dan weet je dat het een behoorlijke uitdaging is.

Ik ben 48 en heb mijn halve leven al verschillende soorten hulp gekregen. Daardoor heb ik veel geleerd, niet alleen over mijzelf maar ook over wat de mogelijkheden zijn van de hulp die er geboden wordt. Ik ben geen psycholoog, maar spreek dus uit eigen ervaring en ik hoop dat je er wat aan hebt. Reacties zijn zeker welkom.

Portretfoto van Elvira
WEEKMENU

En ook als je er helemaal niet mee te maken hebt, is het zeker de moeite waard om deze blog te lezen. Want behalve dat ik jullie wekelijks een verslag doe van de afgelopen week, ga ik me ook met wat praktischere zaken bezig houden. Want ik maak elke week een weekmenu met boodschappenlijst, daar besteed ik best veel tijd en aandacht aan. Dus die wil ik graag met jullie delen, lekker makkelijk! Met recepten natuurlijk!

Zuid Afrikaans restaurant Braai Amsterdam
REVIEWS

Er zullen verschillende onderwerpen onder de loep gelegd worden, ik vind het zelf ook wel fijn om reviews te lezen. Denk daarbij aan restaurants, boeken, vakantie-adresjes, YouTube kanalen, handige apps en diverse producten

DANSEN

Ik ben sinds 2014 danser bij L.O.F. DanceCrew. een semi-professionele dansgroep. En daar ben ik nog steeds heel blij mee. Dansen is altijd een passie van mij geweest en auditie doen voor deze groep was een van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan. Behalve dansen, maak ik soms ook de kostuums voor de groep, voor mezelf of voor een paar andere dansers. Ik heb ook een keer een choreografie gemaakt voor de hele groep en momenteel maak ik er eentje voor mezelf.

Dansers Ontmoeten Dansers 2017
ZELFONDERHOUD

Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen beter voor hun auto zorgen of andere kostbare apparatuur, dan voor hun eigen lijf. Dat is eigenlijk heel raar, want als je jezelf niet goed onderhoudt kun je ook geen plezier beleven aan al die mooie spullen. Daarom besteed ik hier ook graag wat aandacht aan je lijf en aan je emotionele welzijn. Met mijn ervaring als fitnessinstructeur en pilates docent en tsja, eerlijk is eerlijk ik ben een beetje een health junkie, kan ik hier natuurlijk niet aan voorbij gaan.

Aerial Yoga
REIZEN

Verder wil ik graag schrijven over de reizen die we de afgelopen jaren hebben gemaakt en die we nog op de planning hebben staan. Ik denk daarbij vooral aan de gedenkwaardige vakantie op Sardinië, onze road-trip in Zuid Engeland en onze ervaringen met Puglia. Wat daarbij nog in de toekomst ligt is nog een verassing, niet alleen voor jullie! 😉

Roadtrip Zuid Engeland