Vietnamese noedelsalade met gemarineerde garnalen

4 Personen

Recept gevonden op Allerhande en aangepast omdat de wokpasta niet meer verkrijgbaar is.

Alternatief voor de wokpasta

  • 1 ui
  • 2 knoflook
  • 1 Spaanse peper of vergelijkbaar pittigs
  • 15 gram peterselie
  • 1 Tom Yum bouillonblokje
  • Jonnie Boer Lemon Pepper naar smaak
  • Gembersiroop naar smaak
  • Rijstazijn naar smaak

Bereiding:

Fruit de gesnipperde ui in de arachide olie. Snijd de Spaanse peper in dunne ringetjes. Voeg samen met het Tom Yum bouillon blokje, de Lemon pepper en gembersiroop toe. Laat even fruiten op zacht vuur. Blus af met de rijstazijn. Doe dan de garnalen erbij. Volg het recept en voeg vlak voor het eind van de bereiding pas de knoflook toe, ongeveer 2 minuten voordat je klaar bent. Dat is dus na 1 minuut als je de wokgroenten erin hebt gedaan.

Oh ja: ik heb eiermie gebruikt in plaats van de rijstnoedels.

Smakelijk eten!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.